Wat is de distributie service van Connected Logistics

Een van de meest tijdrovendste zaken van het uitbaten van een webshop is het afleveren van uw pakketten aan het postkantoor of een ophaalpunt. Dit kost niet alleen heel wat tijd, het is ook een stressvolle aangelegenheid. Bent u te laat, dan zullen uw klanten een dag langer op hun bestelling moeten wachten. Dat is niet leuk voor u en voor uw klant.

Connected Logistics helpt u door uw  pakketten bij u op te halen. Wij kunnen deze ophalen op een locatie naar keuze met ons eigen transport. Hierdoor kunnen we altijd uw bestellingen de volgende dag tot aan de voordeur van uw klant leveren. 

De tijd die u kan uitsparen door onze service te gebruiken kunt u besteden aan het uitbouwen van uw onderneming of meer tijd met uw gezin door te brengen. Wilt u meer weten over hoe onze distributie service werkt? Bekijk dan onze uitgebreide uitleg op de hoe werkt het pagina.  

Minder stress: Met Connected Logistics heeft u nooit meer stress dat u niet op tijd op het postkantoor zult aankomen. Wij komen op een vast tijdstip op een locatie naar uw keuze uw pakketten afhalen en zorgen ervoor dat deze de dag erna bij uw klanten toekomen. 

Tijd besparen: Uw pakketjes inladen en naar het postkantoor en terug rijden kost veel tijd. Zeker wanneer u dit zo goed als elke dag moet doen. Connected Logistics neemt dit tijdrovende proces van u over zodat u zich op ondernemen kunt concentreren. 

Betrouwbare partner: Connected Logistics heeft een team met een jarenlange ervaring in de logistieke sector. Daardoor kunnen wij op een consistente basis ervoor zorgen dat uw klanten altijd hun levering krijgen op het tijdstip dat ze het verwachten. 

Uitstekende klantenservice: Heeft u een vraag of een probleem? Neem dan contact met ons op en wij helpen u zo snel mogelijk verder. Wij rusten niet voordat wij voor u een gepaste oplossing hebben gevonden. 

Transparante tarieven: Wij hanteren scherpe en transparante tarieven. Zo weet u altijd exact hoeveel onze diensten u zullen kosten en hoeveel u kunt uitsparen door onze service te gebruiken.

Connected Logistics biedt een schaalbare oplossing voor al uw logistieke behoeften. Door met ons samen te werken kunt u er op vertrouwen dat u een ervaren partner heeft die zijn beloftes nakomt. 

Wij hebben een krachtig logistiek netwerk waardoor wij zowel kleine als grote webshops kunnen voorzien van een professionele distributie. Ongeacht hoeveel bestellingen per maand u heeft of in welke sector u aan de slag bent, wij kunnen uw logistiek van u overnemen. Naast het aanbieden van de distributie van pakketten kunnen wij ook de fulfilment van uw webshop doen. Daarover leest u later meer op onze website.

Door onze scherpe tarieven kunt u erop vertrouwen dat u een onverslaanbare combinatie van service en prijs krijgt wanneer u met ons samenwerkt. Connected Logistics is een partner waar u en uw bedrijf mee kunnen groeien.

Veelgestelde vragenAntwoord
Wat is jullie werkgebied?Wij hebben een landelijke dekking in Nederland en daarnaast bieden wij ook dekking in België en Luxemburg.
Hoeveel bestellingen moet ik hebben om van de distributie gebruik te maken?Bij Connected Logistics hoeft u geen minimum aan bestellingen te hebben om gebruik te maken van onze diensten. Veel ondernemers kiezen ervoor om vanaf een klein aantal bestellingen ons al in te schakelen zodat zij meer tijd hebben om zich te richten op de groei van hun onderneming. 
Kan ik op een later ogenblik overschakelen op fulfilment?Ja, dit is mogelijk. Bij fulfilment stuurt u eenvoudig de hele voorraad van uw webshop naar ons op. Wij doen de rest van het logistieke proces voor u. U kunt meer info vinden over fulfilment op onze ‘hoe werkt het’ pagina. 

Meer weten over onze distributie dienstverlening?